LOGIN
Am uitat parola
TERMENI
Termeni si conditii

Ne dorim ca oaspetii nostri sa se bucure de un sejur de neuitat si de conditii excelente de cazare in Vila La Mer din Eforie Nord. De aceea am stabilit o serie de reguli ce ne vor ajuta sa dezvoltam relatii bazate pe incredere si respect cu oaspetii nostri.

Tarife pentru copii:

Intre 0-7 ani: gratuitate la cazare

Intre 7-12 ani: se achita 35 ron/noapte cu pat suplimentar pentru copil.

Peste 12 ani = adult

Pat suplimentar

Pentru instalarea in camera a unui pat suplimentar se achita 50 ron/noapte. 

Disponibilitatea paturilor suplimentare este limitata, astfel se vor oferi pe principiul "primul venit primul servit"

Capacitatea de cazare a unei camere

Intr-o camera dubla (pat matrimonial sau twins) se pot caza minimum 1 persoana, maximum 3 persoane, cea de-a treia cu pat suplimentar. În cazul în care a treia persoana este un copil, se aplica cele mentionate la "Tarife pentru copii". 

Exceptional, in cazul in care o familie are 2 copii, dintre care unul beneficiaza de cazare gratuita (<7 ani), pentru al doilea este obligatorie instalarea unui pat suplimentar si achitarea tarifului aferent. 

 

Sosirea si plecarea

 

Primirea camerei (check-in) se poate face incepand cu ora 14:00.

 

Eliberarea camerei (check-out) se va face inainte de ora 12:00.

 

Modalitati de plata

 

Sunt acceptate toate cartile de credit, plata in numerar si transfer bancar.

Plata avansului

 

Pentru ca rezervarea facuta sa fie valabila este necesara plata unui avans de 30% din totalul rezervari sau echivalentul unei nopti de cazare/camera.

Anularea rezervãrii

Orice anulare a rezervarii se va face numai în scris. Daca aceasta anulare se face cu mai putin de sapte (7) zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea se va plati un comision de anulare echivalent cu tariful unei nopti de cazare/camera sau pierderea avansului de 30%. Acest comision nu se va aplica daca anularea rezervarii se face cu cel putin sapte (7) zile înainte. 

Daca se doreste anularea rezervarii incepand din ziua cazarii turistului, orice suma platita in avans se pierde. 

Depozitarea bagajelor

In cazul in care ati eliberat camerea inainte de ora 12:00 va puteti lasa bagajele, la camera de bagaje, timp de 24 de ore, fara costuri suplimentare.

Pentru bagajele lasate in camera, dupa ora de check-out, pana la ora 16:00, se percepe o taxa de 50% din tariful de cazare/camera/noapte. In cazul in care bagajele nu sunt luate din camera pana la ora 20:00, se percepe o taxa egala cu tariful unei nopti de cazare.

Dispute si reclamatii 

Ne rezervam dreptul de a debita cardul clientilor nostri independent de dorinta lor, in cel putin urmatoarele cazuri: 

-   Cand clientul pleaca fara sa plateasca;

-   Daca clientul a produs stricaciuni sau distrugeri

-   Cand clientul pleaca cu obiecte care nu ii apartin sau pe care nu le-a platit la receptie

-   Cand nu s-a anulat rezervarea la termenele stabilite mai sus.
Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii politicii noastre, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila.

 

Politica de eliminare a clientilor indezirabili

Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea sau servirea la bar a clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii vilei La Mer sau deranjeaza alti client. 

Ne rezervam dreptul de a evacua fortat din vila, bar, restaurant sau de pe terasa clientii indezirabili. De asemenea tinanad cont de cele mentionate mai sus ne rezervam dreptul de a ne selectiona clientii.